Samenwerken met stichting KOM

KOM Kinderopvang biedt in basisschool De Violier opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Aan jonge kinderen tot en met vier jaar bieden wij dagopvang en peuterspeelzaal. Schoolgaande kinderen worden opgevangen bij de voorschoolse- en buitenschoolse opvang.

Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Duimelot

Duimelot is een kleinschalige dagopvang en peuterspeelzaal voor kinderen uit Vaassen. Bijzonder is onze unieke babygroep voor kinderen tot twee jaar. De peutergroep voor kinderen tot vier jaar bereidt kinderen voor op de basisschool met uitdagende activiteiten. We werken hierbij nauw samen met het team van basisschool De Violier.

Voorschoolse- en buitenschoolse opvang De Basisenk

Bij de Basisenk bieden we opvang vóór schooltijd (vanaf 07.00 uur) en ná schooltijd (tot 18.00 uur). In de huiskamer kunnen kinderen rustig een kop thee drinken en tot rust komen na een drukke schooldag. Tijdens BSO opvang is het motto ‘niets moet’ en bieden wij een gevarieerd en divers programma. Van creatief tot actief, van rust tot actie.

KOM Kinderopvang; professionele opvang voor uw kind

Gezond, bewegen, beleven en natuur is belangrijk voor kinderen. Deze thema’s prikkelen de zintuigen en stimuleren de ontwikkeling van kinderen. Binnen KOM Kinderopvang verstaan wij dit onder ‘groen’. Bij KOM Kinderopvang gaan kinderen genieten van alles dat onze wereld te bieden heeft. Hoe leuk is dat?! 

Klik [hier] om naar de site van KOM Kinderopvang te gaan.