Samenwerken met stichting KOM

KOM Kinderopvang; voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar

 Op zoek naar passende opvang voor uw baby, peuter of basisschoolleerling in Vaassen? Dat kan bij KOM Kinderopvang. KOM Kinderopvang wil kinderen van nul tot dertien jaar ruimte bieden om zich te ontwikkelen in een stabiele, kindvriendelijke en liefdevolle omgeving. Bezoekt uw kind basisschool De Violier? Lees snel verder welke opvang wij uw gezin kunnen bieden: 

Voor baby’s en peuters:

Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Duimelot:
Van harte welkom bij locatie Duimelot. U vindt ons aan de Vlierstraat 33 in Vaassen en wij zijn gevestigd in De Violier. Voor de allerkleinsten (vanaf 0 jaar) maar voor ook de peuters (vanaf 2 jaar) is kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Duimelot een gezellige en kleinschalige locatie waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Er zijn speciale baby- en peutergroepen op ons kinderdagverblijf. De pedagogisch medewerkers zijn deskundig en hebben oog voor ontwikkeling van uw kind, passend bij de leeftijd. Op de peuterspeelzaal en de peutergroep wordt uw peuter optimaal voorbereid op de basisschool en is er aandacht voor taalontwikkeling en zijn er schoolvoorbereidende activiteiten. Dit doen wij door middel van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Een mooie voorbereiding op de basisschool.

Voor basisschoolleerlingen van De Violier

Alle kinderen van de groepen 1 tot en met 8 kunnen na schooltijd gebruik maken van de Buitenschoolse Opvang (BSO) die wij aanbieden. Onze BSO Basisenk aan de Vlierstraat 33 in Vaassen biedt uw kind een knusse ruimte waar aandacht is voor rust en plezier. Na schooltijd even bijkomen, een actieve of creatieve activiteit ondernemen… maar niets moet! Heeft u opvang nodig vóór schooltijd? Laat het ons weten. KOM Kinderopvang biedt alle dagen Voorschoolse Opvang (VSO) vanaf 07.00 uur. U kunt uw belangstelling telefonisch of via e-mail aangeven. Ook bij de VSO is er volop aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van uw kind.

Uw kind en KOM Kinderopvang

U vindt KOM Kinderopvang op diverse locaties in Vaassen, maar ook in Epe, Heerde en Wapenveld. Kom eens langs en laat u verrassen over het aanbod van onze baby- en peuteropvang, onze peuterspeelzalen en de toffe BSO-locaties. KOM Kinderopvang vindt het belangrijk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Naast veiligheid en geborgenheid schenken wij bij KOM extra aandacht aan: gezond, beleven, bewegen en natuur. Wij vatten dit samen in één kernwoord; namelijk groen. Dit kernwoord bevat meerdere factoren. Groen is niet alleen natuur. Het is bij ons ook gezonde voeding, voldoende rust, bewegen, de natuur ontdekken, gezonde luchtkwaliteit en duurzaamheid. ‘Groen’; we doen het samen! Wilt u meer informatie? Dat kan! Bezoek ons alvast online op www.komkinderopvang.nl. Uw voorkeuren voor een belafspraak of rondleiding kunt hier ook aangeven.