Jeugdgezondheid GGD schooljaar 2020-2021

Aanbod jeugdgezondheid  GGD NOG in schooljaar 2020-2021

Ook in het schooljaar 2020-2021 is de jeugdgezondheid van GGD Noord- en Oost-Gelderland er weer voor u en uw kind!

 

Jeugdgezondheid en corona

Ons werk volgt de recente maatregelen rondom de 1,5 meter maatschappij. In de zomer van 2020 werken we dit verder uit.

U krijgt van ons altijd van tevoren bericht wanneer en waar wij u of uw kind uitnodigen voor een gezondheidsonderzoek, logopedische screening of een gesprek.  Spreekuren van de jeugdverpleegkundigen worden via school bekendgemaakt.

 

Chatten

Elke werkdag van 19.00-21.00 uur kunt u chatten met één van onze jeugdverpleegkundigen of jeugdartsen over de opvoeding, gezondheid van uw kind.

 

Vaccinaties

De vaccinaties uit het rijksvaccinatieprogramma gaan, in aangepaste vorm, gewoon door. Als uw kind hiervoor in aanmerking komt, krijgt u hier vanzelf bericht over.

Alle kinderen krijgen in het jaar dat ze 9 jaar worden een uitnodiging voor de DTP/BMR-prik, met 14 jaar voor de meningokokkenprik en meisjes in het jaar dat ze 13 worden voor de HPV-prikken.

 

Inhalen gezondheidsonderzoeken schooljaar 2019-2020

Door de uitbraak van het coronavirus en het sluiten van de scholen per half maart 2019, hebben wij niet alle gezondheidsonderzoeken kunnen uitvoeren. Wij onderzoeken momenteel welk alternatief we u en de kinderen kunnen bieden.  

 

Vragen

Neem voor vragen over de ontwikkeling, gezondheid of opvoeding van uw kind contact op met de jeugdverpleegkundige, jeugdarts of logopedist van de school van uw kind. Of stuur een mail naar jgz@ggdnog.nl en vermeld daarbij hoe wij u kunnen bereiken en op welke school uw kind zit.

Of kijk voor actuele informatie over de jeugdgezondheid en het coronavirus op www.ggdnog.nl en op www.ggdsamengezond.nl

 

 

Media
  • ggd nog