Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Gipsmaskers maken in groep 8 Vandaag gaan we gipsmaskers maken. Een (ont)spannende opdracht! Handdoeken, haarbanden en vaseli ... Lees meer »
Project Ananas Heerlijk dat schoolfruit! Vandaag kregen we ananas. Maar hoe kweek je eigenlijk ananas? De aank ... Lees meer »
SeVo lessen gestart In groep 8 zijn deze week de SEksuele VOorlichting lessen gestart. Toch wel weer een beetje een ... Lees meer »
Start voorleesdagen groep 3 Op onze school zijn we de nationale voorleesdagen gestart met voorlezen. Gezellig in een groepje ... Lees meer »
Techniektoren Sprengeloo Vrijdag 8 december bezocht groep 8 het Sprengeloo en werden we rondgeleid in de techniektoren. O ... Lees meer »
Sinterklaas Surprises in groep 6 Lees meer »
Wat is het toch een gezellig feest..... Nadat Sint eindelijk aangekomen was, kwam hij in alle groepen op bezoek. Tot wij aan de beurt wa ... Lees meer »
Ali Baba Ali Baba en de 40 rovers is een van de bekendste en meest vertelde verhalen van 1001 nacht! Groe ... Lees meer »
Sinterklaas is aangekomen..... Zie hier de route die Sinterklaas gaat rijden om op school aan te komen.... Lees meer »
Gym van meester Emiel Iedere dinsdag hebben we een uur gym van meester Emiel. Er is altijd veel te doen en te leren. S ... Lees meer »
Puzzeldoorzetters! Tja... de echte puzzelaars geven niet op en laten niet los. Dit zijn onze ‘pitbulls’ ;-) Lees meer »
Glaskunst in de Cannenburgh Vorige week dinsdag mocht groep 8 de Cannenburgh bezoeken op uitnodiging van stichting glaskunst ... Lees meer »
Bouwen Bouwers in de dop?? Lees meer »
Ontbijt op het gemeentehuis Wat was het spannend .....maar we hebben zo genoten ! De burgemeester en de loco burgemeester of ... Lees meer »
Ontbijten op het stadhuis Prachtige gedekte tafels! Erik Visser bakt voor de kinderen een eitje?? En daarna een rondleidi ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 8Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste